Het wiel van het leven draait, maar het centrum van het wiel beweegt niet. Het is tijdloos en zonder plaats.
Onbekend

Referenties

“Zeer prettig, doelgericht en flexibel. Victor is een fijn persoon en geeft je het gevoel dat alles bespreekbaar is en zorgt ook voor structuur in de zoektocht naar ‘wie ben ik’, ‘waar ben ik goed in’ en ‘wat ik belangrijk vind’.”

Dhr. de Bruijne, Project manager bij Prodrive


“Victor creëerde een sfeer waarin ik goed kon vertellen over mijn situatie, daardoor vloog de tijd om. Daarbij vond ik Victor kundig in de manier waarop hij mij liet bouwen aan meer duidelijkheid wat betreft mijn persoonlijke profiel. Hij gaf me ruimte, maar stuurde ook naar concrete resultaten. Ik ben een heleboel te weten gekomen, waarmee ik in de praktijk wat kan.”

Dhr. Korst, Particulier


“Victor (mijn coach) gaf me nieuwe inzichten, meer bewustzijn van mijn gedrag en kwaliteiten en daardoor nieuwe energie om dingen (anders) aan te pakken”

Mevr. van der Putten, Modeling Consultant at Decision Analytics De Lage Landen


“De training MBTI die we hadden, heb ik als zinvol en leuk ervaren.”
“Super dag.”
“Leerzaam en goed om meer inzicht in elkaar te krijgen.”

In-house MBTI training bij Inkoopteam


“Echt Anders is écht anders. Tijdens het intakegesprek hebben we duidelijk het probleem benoemd en valkuilen aangegeven. Daarna aan de hand van situaties uit de praktijk en feedback daarop, besproken hoe het anders kan. Dat heb ik dan weer in de praktijk toegepast. Op deze manier ben ik bewust bekwaam geworden.”

Dhr. Peeters, De Lage Landen


Tijdens een heidesessie van een team Financiën en Control, hebben we gewerkt met MBTI.
“Dit leverde verdieping van bestaande en nieuwe inzichten. De praktische toepassing was goed.”
“We hebben in een prettige sfeer gewerkt, leuke opdrachten gedaan en elkaar echt leren kennen.”
“Hier kan ik iets mee!”
“Zeer zinvol.”

Laurentius Ziekenhuis Roermond


“Een coachingstraject zie ik als een kado. Het werd me aangeboden, ik pakte het uit en vervolgens heb ik er zo vaak als mogelijk mee gespeeld. Victor hield me hierbij 8 sessies lang bij de les en dwong me alle mogelijkheden van het kado te onderzoeken. Voor mij was het een heel nuttig traject waarbij duidelijk mijn sterke en zwakke punten langs kwamen. Het gaf me inzicht in wie ik ben en wat ik moet veranderen om een volgende stap te maken.”

Dhr. van den Berg, Business Controller


“De grote kracht van Victor zijn stijl van coachen is dat hij zeer goed aanvoelt wanneer en in welke mate je zijn advies nodig hebt. Hij geeft je voldoende ruimte om je eigen weg te vinden, maar hij staat er als je hem nodig hebt. Gecombineerd met zijn persoonlijke benadering en zijn scherpe en prikkelende adviezen zorgt deze aanpak ervoor dat je met zelfvertrouwen en daadkracht durft te ondernemen.”

Dhr. Engels, Teammanager


“Ik zie dat echt geheel anders” maakte me duidelijk dat mijn perceptie niet altijd dezelfde is als die van mij collega’s. Door welke lens kijk ik? En mijn collega’s? Hoe komt dat? Hoe creëer ik meer draagvlak? In mijn coachtraject stonden we hierbij stil.

Victor stelt de juiste vragen, geeft de tools en voorbeelden om hier zelf in de praktijk mee aan de slag te gaan. Het geleerde kan ik gelijk toepassen in mijn werk en maakt mijn samenwerking met collega’s leuker, effectiever en doeltreffender.

Deelnemer coachtraject bij Achmea


“Victor laat als co-trainer en begeleider zien dat hij goed oog heeft voor detail en ontwikkeling bij deelnemers. Zijn observaties zijn vaak to the point en scherp en hij is vaardig in het geven van feedback, doet dit met compassie en oog voor de persoon. Hij pakt mee aan en staat zelf open voor feedback en leermogelijkheden.”

Dhr. Gevers, Freelance senior programma directeur, trainer en opleider bij Nyenrode Business University“De flexibiliteit en goede bereikbaarheid vond ik erg prettig. Voor mij werkten telefonische tips van Echt Anders erg goed.”

Coachee