Het is belangrijk om goede gedachten te hebben, want we worden wat we denken.
Boeddha

Over Echt Anders

De missie van Echt Anders is organisaties duurzamer te maken. Door ze klantgerichter en resultaatgerichter te maken. Daarbij leggen we de nadruk op de mensen die er werken. We brengen hen dichter bij zichzelf en helpen hun talenten te benutten. Het resultaat hiervan is dat mensen gelukkiger leven en beter presteren voor de organisatie waar ze werken.

Echt Anders werkt vanuit een specifieke visie op de ontwikkeling van mensen. Deze visie richt zich op talenten. Dat doen we omdat het inzetten van talenten van mensen uiterst effectief is; talenten zijn duurzaam en bieden de meeste ruimte tot groei.

Echt Anders begeleidt mensen en organisaties die meer, beter of anders willen zijn; die ambitie hebben. We leveren altijd maatwerk en zetten dát in, wat nodig is, om de gewenste doelen te bereiken.

Wij zijn partner van MVO-Nederland en bevorderen duurzaamheid. Dit doen we door kennis over te dragen en blijvende verandering na te streven bij klanten, zodat ze niet afhankelijk worden van externe adviseurs of coaches.
Wij zijn lid van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs. Dit betekent onder andere dat wij transparant zijn in onze resultaten en kosten, en werken aan continue kwaliteitsverbetering.

Echt Anders is opgericht door Victor van den Hoogen (zie profiel).

ooa mvoned